Tredagarsrapport

Halvägs in i min introvecka. Som de flesta andra börjar jag med medicin (samma som jag redan vickat på) och som alla andra har jag först en veckas introduktion där jag går runt och ser verksamheten.Lite onödigt kan tyckas eftersom jag redan jobbat här. Men, regler är till för och följas. De flest säger åt mig att njuta av att kunna slappa. Jag vet inte... Jag njöt i en dag, sen började jag bli rastlös. Inte en patient hade jag fått se.

Kommentarer
Postat av: Nisse

Hej!

Jag håller på att skapa en länksamling på min hemsida för blivande läkarstudenter (bli.medicinstudent.nu) och tror att våra besökare kan ha intresse av att känna till den andra sidan.

Vore du intresserad av en ömsesidig länkning, d.v.s. att jag lägger till en länk till din blogg i min länksamling samtidigt som du lägger till en länk till http://bli.medicinstudent.nu?

2008-04-11 @ 15:21:58
URL: http://bli.medicinstudent.nu
Postat av: Kandidat

Ska man som snart ny AT-läkare se den massiva tystnaden här på bloggen som en varning inför vad som komma skall?? Kan inte låta bli att bli lite orolig för all okunskap jag kommer att upptäcka att jag har... ;)

2008-05-05 @ 22:49:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0